Appartement te koop

208000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11328383
Immoweb code : 11328383

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar appartement aan Rivierenhof

Een lichtrijke leefruimte van wel 35m², twee ruime slaapkamers, het prachtige Rivierenhof als buur én wonen op een absolute toplocatie? Dat krijg je hier, in dit toffe appartement.
Bonus: met zijn EPC-B ook nog eens enorm energiezuinig (166 kWh).

Je komt het appartement op de eerste verdieping binnen in de inkomhal en loopt door de dubbele deur richting leefruimte vooraan. Die mag je met z’n 35 m² gerust groot noemen, en heeft een laminaatvloer, hoge plafonds met sierlijsten en grote ramen waardoor het licht mooi binnenvalt.
De lichte, betegelde keuken bevindt zich ernaast en heeft een elektrische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, oven en heel wat kastruimte. Je kunt ze gewoon zo laten, of opteren om op termijn bij een renovatie de muur naar de leefruimte open te breken voor een echte leefkeuken-op-maat.
Vanuit de leefruimte wandel je door naar de achterliggende nachthal op een charmante tegel in wit-groene dambordmotief, de spil van het appartement waarop alle andere ruimtes uitkomen. Je vindt hier een apart toilet met een lavabo, een wasplaats met aansluiting voor je wasmachine en droogkast en een eenvoudige wit betegelde badkamer met een ligbad en een lavabo met spiegel.
De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde en hebben allebei een lichte laminaatvloer. Deze kijken uit op de groene tuinen van je buren. Beide slaapkamers zijn tevens uitgerust met rolluiken.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12

Neem contact op