Appartement te koop

310000€

3 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 11403951
Immoweb code : 11403951

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Stijlvolle duplex met rustige ligging

Welkom in dit unieke duplex appartement, waar historische charme en moderne stijl samenkomen. Gelegen aan het einde van een rustige, autoluwe straat in het bruisende Antwerpen, biedt deze woning een oase van rust met uitstekende bereikbaarheid naar alle voorzieningen.

Het interieur van dit appartement is doordacht ontworpen met een vloeroppervlak van 101m2 verdeeld over twee verdiepingen en een tussenverdieping. Op de tussenverdieping bevindt zich momenteel een handige vestiaire/bergruimte, maar met de mogelijkheid om hier een knusse slaapkamer van te maken. De woonkamer op de tweede verdieping is licht en uitnodigend, naadloos verbonden met een open en volledig uitgeruste keuken. Op de derde verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een stijlvolle badkamer.

Geniet van de rustige ligging aan het vernieuwde Terloplein, compleet met een speelplein voor de kinderen, terwijl u toch profiteert van snelle verbindingen naar de E19 en andere belangrijke invalswegen. Een gezellig terras aan de achterzijde van het appartement biedt de perfecte ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Bovendien is er een privé kelderberging beschikbaar voor extra opslag en gemak. Op wandelafstand vindt u niet alleen het bekende Park Spoor Noord, maar ook Park Spoor Oost en Rivierenhof, die net achter de hoek liggen en tal van sport, spel -en recreatie mogelijkheden aanbieden.

Contacteer ons nu voor meer info of een bezoek ter plaatse!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op