Appartement te koop

219000€

1 slaapkamer 64 vierkante meters

Immoweb code : 10567436
Immoweb code : 10567436

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
64 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

STIJLVOL INSTAPKLAAR HOEK-APPARTEMENT MET 1 SLK EN TERRAS -

Ideaal voor elke zelfstandige assistentie wensende wie privacy, veiligheid, comfort en gezelligheid zoekt in een modern kader!
U komt binnen het gebouw via een veiligheids-sluis,
waarna er een gezamenlijke ontmoetingsplaats met prachtige inrichting is met 2 comfortabel salons met haard (1 met televisie), een vergaderzaal met bar en bijkeuken, WC...
1e Verdiep: Klaar voor 1e bewoning, dit Hoek appartement de unieke en meest ideale ligging in dit Woon-Assistentie-Complex met een prachtige en tijdloze afwerking, geen onderbuur en steeds natuurlijke lichtinval.
Volledig op Ker. Tegel optimaal onderhoudsvriendelijk comfort. Circulatie met brede doorgang en schuifbare wanden aan de slaapkamer. Woonkamer met zicht op de inkomlaan, veel natuurlijke en gezellige lichtinval. Terras met zicht op groen. De open keuken heeft een Microgolfoven, Inductie kookvuur, Koelkast en Vaatwasser.
Grote bergingd met aansluiting wasmachine en droogkast. Moderne badkamer met alle comfort, ergonomische hulp grepen en oproep middelen, WC, Inloop regendouche, moderne lavabo met grote spiegel en veel licht!
TROEVEN: +Centraal gelegen!+ MOBISCORE 8,5/10 + Lift (tot in de kelder) + Instapklaar voor eerste bewoning + Ruim terras + Reeds volledig voorzien van Gordijnen
Vaste Kosten Syndicus( Ca. €20/maand)+ Syndicus + Verzekering Blokpolis (Brandpolis) Variabele kosten CM (schatting volgt)
+ Optioneel bij te kopen Garagestaanplaats P.17 aan €

Neem contact op