Appartement te koop

298000€

2 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 11158927
Immoweb code : 11158927

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

2 slpk appartement met 2 terassen vlakbij Dudenpark

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, ga naar onze website: https://www.homerun.immo/nl/appartement-te-koop-in-vorst/5836699
Kijk de huis-tour: https://www.youtube.com/watch?v=WNjCirAjnG0

Dit ruime appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen ligt op een uitstekende locatie, minder dan 100 meter van het historische Dudenpark.
Gelegen op de 3e verdieping van een goed onderhouden gebouw, biedt het een centrale inkomhal, een ruime woonkamer met toegang tot een westelijk georiënteerd terras, een keuken met gasfornuis en veel kastruimte, 2 slaapkamers van ieder 15m² en 11m², een apart toilet, en een badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Extra's zijn een private kelder, vuilnislokaal, camerabewaking in de inkomhal, en een vernieuwde lift.

In de buurt vindt u supermarkten zoals Colruyt, Aldi, Lidl en Delhaize, een apotheek en diverse scholen op loopafstand. Het historische Dudenpark ligt op slechts 74 meter afstand. Openbaar vervoer is goed bereikbaar met de bushalte Domein, tramstation Zaman-Vorst Nationaal, en treinstation Vorst-Oost in de buurt.
Voordelen zijn onder andere de locatie, 2 terrassen, ruim appartement, ruime slaapkamers energiezuinigheid (EPC: C-) en ruimte.

Neem contact op met Bart via [email protected] of 0476 64 31 06 voor meer informatie, bezichtigingen of een GRATIS SCHATTING

Neem contact op