Appartement te koop

265000€

2 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11376227
Immoweb code : 11376227

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar gelijkvloersapp. met 2 slpks, garage en tuin

Instapklaar gelijkvloersapp. met 2 slpks, garage en tuin

Het gelijkvloers appartement is gelegen in een mede-eigendom van 2 woongelegenheden. In 2020 werd het volledig opgeknapt waardoor het voldoet aan de huidige normen.

Locatie: Gelegen op de verbindingsweg tussen Bouwel en Herenthout met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de omliggende gemeenten en de autostrade zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: Het gelijkvloers appartement omvat allereerst een leefruimte van ca. 30m² die in verbinding staat met de keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, vaatwasser, spoelbak, oven, ijskast en geniet van natuurlijk lichtval door de lichtkoepel. De keuken biedt ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, lavabo en ligbad. Het toilet is apart voorzien. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15m² en 20m², waarvan één een eigen dressing heeft. Tot slot is er een inpandige garage van ca. 20m² en een tuin aanwezig

Er is ook de mogelijkheid om het bovengelegen duplex appartement mee aan te kopen. Er werd reeds een vergunning verkregen voor het wijzigen van het aantal woongelegenheden, de basisakte dient nog te worden opgemaakt.

- Duplex VP: € 255.000
- EPC: 312 kWh/m²
- Aparte meters voor nutsvoorzieningen
- CV op gas
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op