Appartement te koop

* 300000€

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11023666
Immoweb code : 11023666
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Welkom in jouw droomhuis in het groene hart van Brakel!

Keuze tussen Tuinwoningen en Dakappartementen.
Tuinwoning = woonst op verdiep 0 en 1 met privatief terras én tuin.
Dakappartement = woonst op verdiep 1 en 2 met twee terrassen.

Deze appartementen zijn ontworpen met oog voor detail, gebouwd met vakmanschap en bieden een moderne en stijlvolle leefomgeving. Met grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten, kunt u genieten van een klare en levendige sfeer in elke kamer. Het uitzicht op het groen achteraan het gebouw zorgt voor een rustgevende ambiance, waar u kunt ontspannen en tot rust komen na een drukke dag.

Prachtig parket, hoogwaardige materialen, piekfijne badkamer en keuken, … elk detail is zorgvuldig gekozen voor een luxueuze uitstraling en uw comfort.Deze units zijn gelegen in een kleinschalige residentie met privacy aan de straatzijde en een open karakter aan de achterzijde. Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers, een oppervlakte tussen 125 m² en 140 m² met daarbovenop nog eens 25 m² aan terras. De gelijkvloerse units hebben eveneens nog eens 90 m² aan tuin.

Extra troef: geen syndicus en geen gemeenschappelijke kosten! 1 van de 6 appartementen reeds verkocht. Prijzen starten vanaf € 300.000,00 exclusief btw, neem contact op voor prijzen inclusief kosten.

Bezoek deze instapklare appartementen op afspraak door contact op te nemen met vastgoedmakelaar Kjell Haegeman via [email protected] of op het nummer 0496 13 69 73. Bezoek kan op weekdag of op zaterdag.

Neem contact op