Appartement te koop

* 555000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11061966
Immoweb code : 11061966
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement met 3 slaapkamers in Hoogstraten

Prachtig appartement met 3 slaapkamers in nieuwbouw project tussen 'Hemel&Aerden'. Dit prestigieuze project is gelegen in het centrum van Brasschaat, met alle centrale voorzieningen en groen op wandelafstand.

INDELING

Via de inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet, kom je binnen in de leefruimte met open keuken. Het grote schuifraam in de leefruimte biedt toegang tot het zuid-west georiënteerde terras. Via de inkomhal bereik je eveneens de 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. Op de tweede verdieping is een gemeenschappelijk dakterras voorzien voor de bewoners.

TROEVEN

BEN-appartement: max E20 (lage verbruikskosten en 50% korting op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar)Kwaliteitsvolle afwerking met hoogwaardige materialen
Warmtepomp
Zonnepanelen (gekoppeld aan appartement)
Vloerverwarming-en koeling

ALGEMEEN

Het appartement wordt volledig afgewerkt, waarbij je als koper het appartement volledig naar eigen smaak kan inrichten, volgens de afwerkingsbudgetten voorzien in het lastenboek. Het project is voorzien van een ondergrondse parkeergarage, waar er autostaanplaatsen, private bergingen en een gemeeschappelijke fietsenberging is voorzien. De verkoop gebeurt onder Wet Breyne (100% bankgarantie), waarbij het verlaagde BTW-tarief van 6% BTW* nog mogelijk is. Vraag zeker naar de voorwaarden.


Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Contacteer Era Noord snel voor meer informatie.

Neem contact op