Appartement te koop

449000€

2 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11085494
Immoweb code : 11085494

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxueus 2-slaapkamer appartement (ca143m²) met terras!

In hartje centrum Brasschaat bevindt zich in de luxueuze residentie 'De glazen poort’ dit prachtige lichtrijke 2 slaapkamer appartement (ca. 143m²) met terras.

Via de afgesloten gemeenschappelijke hal heeft u zowel per lift en trap toegang tot de tweede verdieping waar de voordeur van dit appartement zich bevindt. Via de veiligheidsdeur betreden we het appartement, de hal biedt toegang tot alle vertrekken. De royale woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een luxe open keuken voorzien van Miele apparatuur en aansluitend een inpandige berging waar de aansluiting voor wasmachine en droger is. De woonkamer heeft een prachtige parketvloer en geniet door de grote glaspartijen van veel lichtinval en een mooi zicht op het centrum van Brasschaat. De slaapkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde van het complex en bieden beide toegang tot het terras. De masterbedroom is voorzien van een ingemaakte dressing en een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en toilet. De tweede slaapkamer is ook voorzien van eigen badkamer met douche en wastafelmeubel.
Het appartement is verder uitgerust met een apart toilet met handenwasser, garderobe kast, airconditioning en parlofoon. In de kelder bevinden zich een privatieve berging en een autostaanplaats die apart aangeboden wordt voor €25.000,-
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op