Appartement te koop

270000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11278728
Immoweb code : 11278728

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

PRACHTIG INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN TERRAS

Dit prachtige nieuwe appartement is gelegen aan de Spuikom in Bredene, in een recent gebouw uit 2020. Met een oppervlakte van 90 vierkante meter biedt het voldoende ruimte voor een comfortabele woonbeleving.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, een perfect uitgeruste open keuken met kwaliteitstoestellen, twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel, een apart toilet en een aparte wasruimte Het beschikt tevens ook over een terras aan de voor- en achterzijde, waar u kunt genieten van het buitenleven.

Het gebouw heeft een lift en er is ook een fietsenberging beschikbaar. Met een energiezuinig Label A is dit appartement niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk en energiezuining.

Bovendien liggen de commerciële centra van Bredene en Oostende, met een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden op fietsafstand. Ook in de directe nabijheid is er een shoppingcentrum, een sportrecreatie domein met zwembad en meerdere scholen aanwezig. Toch geniet u op deze locatie van een heerlijke rust.


Op zoek naar een correcte investering of eindelijk uw tweede verblijf aan zee? Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 3% registratierechten bij aankoop. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.

Super locatie!

Recent gebouw (2020)

Prima investering en ideaal voor jonge starters


WWW...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op