Appartement te koop

205000€ Oude prijs € 220.000

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 11286081
Immoweb code : 11286081

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Twee slaapkamer appartement op strategische locatie met zee…

Welkom in dit strategisch gelegen op te frissen appartement in het hart van Bredene, in de Duinenstraat 313. Dit charmante appartement op de eerste verdieping van een kleine residentie biedt niet alleen een uitstekende locatie met ligging in het commerciële hart van Bredene maar is ook slechts een steenworp verwijderd van het strand (300m!) en openbaar vervoer.
De residentie heeft geen lift waardoor de gemeenschappelijke kosten lager dan gebruikelijk zijn.

Het hoogtepunt van dit appartement is zonder twijfel het uitermate grote zonneterras (+40m²). Met voldoende ruimte om te relaxen in de zon, een barbecue met de ganse familie of simpelweg uw was te drogen. Dit terras is de perfecte plek om buiten te leven en te genieten van de frisse zeelucht zonder uw woonst/verblijf te moeten verlaten!

De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, ideaal voor een goede nachtrust na een dag vol activiteiten. De raampartijen werden hier reeds vernieuwd en beschikken dus over PVC kozijnen met HR glas. Het toilet is ook apart zodat indien u bezoek zou hebben deze niet in uw badkamer hoeft te vertoeven.

De lokalisatie van dit appartement is ongeëvenaard, met de prachtige rustige stranden van Bredene op wandelafstand. Winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen zijn allemaal binnen handbereik, waardoor het de ideale plek is voor zowel vakantieverblijf, permanente bewoning of als investering daar er twee units in dezelfde residentie te koop staan!
Naast de berging welke bij het appartemen…

Neem contact op