Appartement te koop

* 475000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 10806685
Immoweb code : 10806685
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers met frontaal waterzi

"KAAI 30" is een kleinschalig en duurzaam nieuwbouwproject die zal worden gerealiseerd in de gegeerde Kristus-Koningwijk net buiten het centrum van Brugge, wat één van de meest gegeerde regio's van Brugge is dankzij de uitstekende ligging t.o.v. de invalswegen, scholen, slager, bakker, supermarkten, openbaar vervoer, centrum Brugge, stadsparken, fietsknooppunten, … en dit allemaal in volledige rust!

"KAAI 30" wordt een architecturaal hoogstaand project, bestaande uit 2 kleinschalige volumes die zich situeren op een hoekperceel langsheen het water en met een groen binnengebied tussen de 2 volumes.

In het project wordt een gevarieerd aanbod van appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers voorzien, telkens met fraaie terrassen.

Het appartement uit deze advertentie is een doorzon appartement van 91,9 m² + 11,4 m² terras op de eerste verdieping voorzien van een terras aan de zuidkant die uitgeeft op het centrale binnenplein en een klein terras aan de voorzijde met zicht op het water! Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers, een badkamer, lichtrijke leefruimte van waaruit je zowel zicht geniet op de ringvaart als de binnentuin, een open keuken met inbouwtoestellen en een berging.

De appartementen worden voorzien van kwalitatieve en duurzame materialen, en zullen oa. verwarmd worden via individuele warmtepompen.
Ook zal het project beschikken over een ondergronds parkeercomplex;

Bovendien komt het project in aanmerking voor de tijdelijke 6% BTW-maatregel!

Dit pand maakt deel uit van het project KAAI 30

Neem contact op