Appartement te koop

325000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11198649
Immoweb code : 11198649

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim hoekappartement met prachtig uitzicht op het water van…

Dit ruim, op te frissen hoekappartement in Sint-Pieters, Brugge, biedt de perfecte combinatie van locatie en ruimte. Gelegen aan de Steenkaai, geniet u niet alleen van een adembenemend uitzicht op het water, maar ook van de nabijheid van alle voorzieningen: winkels, scholen, openbaar vervoer, het centrum van Brugge... zijn perfect bereikbaar op wandel- of fietsafstand.

Bij het binnenkomen bevindt zich een ruime inkomhal die leidt naar een grote, lichtrijke leefruimte, uitgerust met een zongericht balkon waar u kunt genieten van het uitzicht op het water. De aangrenzende keuken beschikt over een praktische bergruimte met aansluiting voor uw wasmachine en technieken. Verder is er ook een apart toilet aanwezig in de inkomhal.

Het appartement beschikt over drie volwaardige slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een tweede toilet en een dubbele wastafel voor extra comfort.

Als kers op de taart beschikt dit appartement over een ondergrondse autostaanplaats en een extra opbergruimte in de kelder. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw fiets te plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Mis deze kans niet om uw droomappartement te realiseren op een toplocatie in Brugge! Aarzel niet en neem contact op met Jana via: 0499 08 51 49 of [email protected]

Troeven
*3 slaapkamers
*Ondergrondse autostaanplaats
*Extra opbergruimte
*Grote bewoonbare oppervlakte
*Toplocatie met uitzicht op het water


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) …

Neem contact op