Appartement te koop

345000€

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11227614
Immoweb code : 11227614

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Schitterend 2 slk appartement met ruim terras en open zicht

Dit uiterst functioneel appartement maakt deel uit van het succesvolle nieuwbouwproject "Blauwe Reiger", en is gelegen te Brugge nabij de Expressweg, het AZ St-Jan, enz.
Het opgewekte, eigentijdse en lichtrijke appartement omvat een inkomhal met apart toilet, leefruimte met een kwaliteitsvolle open keuken, annex berging, 2 ruime slaapkamers en een fraai ingerichte badkamer.

Het geheel oogt zeer modern, strak en vloeit over op een prachtig terras van 15m² dewelke Zuidelijk georiënteerd is en open zicht heeft op het groen van de omliggende gemeenschappelijke tuin.
Er is tevens een kelderberging aanwezig en er is een mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (€ 30.000) !

Het appartement wordt verwarmd op basis van een energiezuinig en CO2-neutraal verwarmingssysteem met restwarmte, wat resulteert in een beduidend lagere energiefactuur!

Het appartement werd in '2013 opgeleverd en verkeert in een 'nieuwstaat'.
Momenteel is het appartement vlot verhuurd. Kortom: een instapklare en zorgeloze investering hetgeen zich leent voor eigen bewoning of als opbrengsteigendom.
Boek snel jullie bezoek via [email protected] of via 050 45 03 45!

Neem contact op