Appartement te koop

885000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11310911
Immoweb code : 11310911

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Unieke hoek-penthouse met fantastisch zicht.

Deze unieke, smaakvol en kwalitatief afgewerkte penthouse, met een EPC-label A, bevindt zich in de residentie Isola Bella, gelegen te Kristus Koning. De penthouse beschikt over 2 ruime terrassen en biedt een prachtig uitzicht richting de Ezelpoort, Scheepsdalelaan en Keizer Karelstraat. Dit maakt het werkelijk uniek!

Licht en ruimte zijn twee belangrijke kenmerken van dit appartement, die u meteen zult ervaren bij het betreden ervan. Naast de ruime inkomhal (inclusief gastentoilet en vestiaire) biedt het appartement 2 ruime tweepersoonsslaapkamers (waarbij ook hier een verbinding is met de terrassen) en een badkamer, voorzien van inloopdouche, bad en dubbele lavabo. De lichtrijke leef- en eetruimtes worden visueel verlengd door de aanpalende terrassen (40m²), te midden van een groene omgeving. Hier kunt u puur genieten! De volledig uitgeruste keuken (van Vossaert) is open uitgewerkt en staat bovendien in verbinding met een gerieflijke wasplaats/berging.

Tot slot beschikt deze penthouse over een ondergrondse, afgesloten garage (2,86m x 7,00m, met automatische sectionaalpoort) en een aparte berging (4m²), beide inbegrepen in de prijs.

Bent u geïnteresseerd in het bezichtigen van dit uitzonderlijke appartement? Neem gerust contact op met Katrien Le Roy (BIV 505.703) via 0477 46 53 11 (7/7).

Neem contact op