Appartement te koop

224000€

2 slaapkamers 61 vierkante meters

Immoweb code : 11374191
Immoweb code : 11374191

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
61 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers vlakbij Brugge Centrum

Gunstig gelegen appartement in een mooie residentie met uitstraling op de Sint-Pieterskaai te Brugge. Een goede locatie vlakbij de prachtige binnenstad van Brugge en dit op wandelafstand van alle winkels en het openbaar vervoer. Vanuit het appartement geniet u van de mooie open zichten over het water en de stad.

Vanuit de prachtige royale inkomhal van het gebouw neemt u de lift tot aan het appartement. De woonkamer is gezellig, lichtrijk en het is er genieten van de mooie open zichten. De keuken is goed uitgerust en open. Achter de keuken een praktische bergruimte/wasplaats. Er zijn twee slaapkamers waarvan één volwaardige slaapkamer en een kinderkamer of dressing/bureau. Verder een verzorgde badkamer met douche en een klein terras toegankelijk via de slaapkamer. Op het verdiep boven het appartement is er grote extra kamer of bergruimte inbegrepen in de prijs. Deze ruimte kan dienen als berging of als hobbyruimte.

Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Lift aanwezig. Er werd een nieuwe condensatieketel geplaatst en het appartement is energiezuinig (B-label).

Bezoeken: Graag na afspraak met Willem Cauwels op tel 050.89.27.70.

Neem contact op