Appartement te koop

187000€

3 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11344925
Immoweb code : 11344925

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Een lichtrijk 'te renoveren' hoekappartement met 3 slk.'ers

Dit goed gelegen en vlot bereikbare hoekappartement te Sint-Michiels bevindt zich op een steenworp van het station en op wandelafstand van het centrum van Brugge. De belangrijkste invalswegen, winkels, scholen... zijn in de dichte omgeving terug te vinden.
Vanop de 6de verdieping geniet je magnifieke en weidse zichten op de omgeving hetgeen de beleving vanuit het appartement uniek maken.

Graag nemen wij u even mee doorheen dit appartement: via de inkomhal voorzien van ingemaakte kasten komt u in de lichtrijke leefruimte terecht. Omwille van het hoekaspect is hier een mooie natuurlijke lichtinval terug te vinden.

Naast de leefruimte bevindt zich een 'aparte' leefkeuken. Voorts beschikt dit appartement over 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer, apart toilet en twee balkons (voor -en achterzijde) met unieke open zichten. De ruimtes zijn heel praktisch en functioneel ingedeeld.
Een koper dient rekening te houden met het feit dat het appartement een grondige renovatie vraagt waardoor je als koper je eigen stempel kunt drukken op het appartement.

Bij dit appartement hoort nog een ondergrondse kelder (inbegrepen in de prijs) en kan er een 'optioneel' een afgesloten garagebox aangekocht worden.

Door de uitstekende ligging en goede indeling is dit appartement ideaal voor zowel eigen gebruik of als opbrengsteigendom.

Contacteer ons snel om een bezoek te brengen aan dit pand: 050 45 03 45 of [email protected]

Neem contact op