Appartement te koop

285000€

2 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 11075808
Immoweb code : 11075808

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Appartement Te Koop

Verwelkom dit prachtige en zonnige 2-slaapkamerappartement te koop in de gerenommeerde residentie Pelikaan. Centraal gelegen op de 5de verdieping aan de rustige achterzijde van het gebouw, biedt dit appartement een oase van comfort en stijl. De woning omvat een sfeervolle woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken, een afzonderlijke slaapkamer, een eigentijdse badkamer met douche en toilet, en een zuidgeoriënteerd terras.

Het schuifraam voegt een extra dimensie toe aan de leefruimte, waar natuurlijk licht een aangename en open sfeer creëert. Deze flat verkeert in uitstekende staat, waardoor u zonder zorgen direct kunt intrekken! Voor het ultieme gemak is er de mogelijkheid om een ondergrondse parkeergarage te huren, terwijl de snelle toegangswegen naar de binnenring van Brussel (R20) het leven met de auto bijzonder eenvoudig maken. Op slechts 5 minuten wandelafstand bevinden zich het Rogier metrostation en het Gare du Nord of Noord treinstation.

Als kers op de taart bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een parkeerplaats voor slechts 30.000 euro, of u kunt deze huren voor 100 euro per maand. De bruisende sfeer van onze hoofdstad is binnen handbereik, met Place Brouckère en de Grote Markt op loopafstand. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, verwijzen wij u graag naar www.NDC-IMMO.be. Ontdek het comfort van stadsleven in stijl!

Neem contact op