Appartement te koop

325000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11129251
Immoweb code : 11129251

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruime, lichtrijke CASCO lofts in voormalig industrieel gebou

Welkom in deze prachtige casco loft gelegen in een voormalig naaiatelier, met een uitzonderlijke leefruimte van 200m². Met zijn unieke kenmerken zoals een plafondhoogte van 4 meter en grote ramen, biedt deze loft een ruim en licht kader, ideaal voor het creëren van een gepersonaliseerde en moderne leefruimte.

De geschiedenis van dit voormalige naaiatelier vermengt zich met moderniteit, wat een unieke en inspirerende omgeving biedt voor degenen die hun eigen stedelijk toevluchtsoord willen creëren. De open en ruwe ruimte biedt totale flexibiliteit in ontwerp en inrichting, waardoor een blanco canvas ontstaat om uw eigen stijl en visie uit te drukken.

De aanwezigheid van een lift vergemakkelijkt de toegang tot deze loft op de tweede verdieping, terwijl de mogelijkheid van parkeren extra gemak biedt voor bewoners. Bovendien maakt de nabijheid van het Zuidstation en het centrum van Brussel het een ideale locatie voor degenen die op zoek zijn naar gemak en connectiviteit met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Of u nu op zoek bent naar een moderne en eigentijdse leefruimte of uw eigen artistieke werkruimte wilt creëren, deze casco loft biedt tal van mogelijkheden om uw architectonische dromen te realiseren en een unieke stedelijke levenservaring in Brussel te beleven.

Aparte kelder.
Mogelijkheid tot parkeerplaats in het gebouw (-1).

Neem contact op