Appartement te koop

295000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 11348101
Immoweb code : 11348101

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Sfeervol, modern appartement in hartje Brussel

Gelegen om de hoek van het Sint-Katelijneplein en Jardin Hospice, en op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden, biedt dit gezellige stekje de perfecte mix van gemak en comfort.

De buurt wordt flink opgewaardeerd met de vernieuwing van verschillende belangrijke plekken in de buurt, zoals de zone Anspachlaan en parking 58.

Het appartement heeft 62m2 aan woonruimte, aangevuld met een ruime kelder van 10m2 voor extra stockage.

Het appartement beschikt over een zonovergoten woon- en eetkamer met een volledig uitgeruste keuken en aangrenzend een klein terras (2m2). Een ruime slaapkamer en badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en ruimte voor een wasmachine.

Gelegen in het historische centrum zijn vervoer, winkels, restaurants, bars en bezienswaardigheden allemaal binnen handbereik. De recente plaatsing van nieuwe ramen met dubbele beglazing en geluidsisolatie in de woon- en eetkamer zorgt zowel voor extra rust als energie efficiëntie. Let op: hoewel het appartement een gunstige EPC-score heeft van C- (136 kWhEP), is de berekening nog niet inclusief de energiebesparende voordelen van de nieuwe ramen.

Interesse? Plan een bezoek via [email protected]

Nog bijkomende vragen? Stuur een mailtje naar: [email protected].

Neem contact op