Appartement te koop

349000€

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11376567
Immoweb code : 11376567

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4
Virtueel bezoek

Omschrijving

2 slaapkamer appartement met ruim terras in centrum Brussel

Meer informatie en een uitgebreide beschrijving kan u terugvinden via volgende link: https://www.homerun.immo/nl/appartement-te-koop-in-brussel/5990100

Op slechts 190 meter van de Nieuwstraat en 900 meter van de Grote Markt van Brussel, geniet u van een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl u toch in een rustige omgeving vertoeft.

Indeling van het appartement: bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal die leidt naar de nachthal. De inkomhal is voorzien van inbouwkasten en handige schapruimte, met extra berging en apart toilet. Vanuit de nachthal heeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers, met respectievelijk 14m² en 10m².
Aan het einde van de hal komt u in de lichte woonkamer, die leidt naar het pronkstuk van het appartement: het ruime gedeeltelijk overdekte terras van maar liefst 15m².
De aparte keuken is volledig uitgerust met Miele-apparatuur, een stevig granieten werkblad en voldoende kastruimte. Daarnaast is er nog een aparte opbergruimte naast de keuken, waar u uw wasmachine kunt plaatsen. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet, dubbele wastafel in een badkamermeubel met kastruimte en spiegel.

Het appartement het een staanplaats (optioneel aan te kopen voor 30.000 EUR). De elektrische installatie is conform en het EPC heeft een goede C-score.

Troeven van het appartement: uitstekende centrale ligging, rustige buurt, veilige private parkeerplaats, ruim terras van 15m², energieprestatiecertificaat: C.

Neem contact op