Appartement te koop

475000€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11348302
Immoweb code : 11348302

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusief appartement (2021) met uitzicht op Jubelpark

Exclusief appartement met adembenemend uitzicht op Jubelpark in de Europese Wijk van Brussel

Geniet van het beste van twee werelden met dit prachtige appartement, perfect gelegen in de bruisende Europese Wijk van Brussel met een panoramisch uitzicht op het historische Jubelpark. Dit recent gebouwde appartement biedt een unieke combinatie van luxe wonen en het comfort van een van de meest gewilde buurten van de stad.

Stap binnen in een oase van rust en elegantie met een ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht dankzij de grote ramen die uitkijken op het park. De moderne keuken is voorzien van hoogwaardige toestellen van Miele en biedt een perfecte ruimte om te koken en te entertainen.

Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer die een oase van ontspanning bieden na een drukke dag in de stad. In de ondergrondse verdieping heeft u een koele (wijn)kelder.

Stap naar buiten op het terras en geniet van het prachtige uitzicht op het park en de omliggende Europese Wijk. Met zijn centrale ligging bevindt dit appartement zich op loopafstand van winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is om alles wat Brussel te bieden heeft te verkennen.

Mis deze zeldzame kans niet om te genieten van een exclusieve levensstijl in een van de meest gewilde buurten van Brussel.

Neem contact op