Appartement te koop

3 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 10838943
Immoweb code : 10838943

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prestigieus appartement van 142m² in het hart van de EU-wijk

Duik in de tijdloze elegantie van dit appartement, gelegen in het hart van de Europese wijk, met een uitzonderlijk inrichtingspotentieel. Met een indrukwekkende bruto oppervlakte van 142m² verwelkomt het u met een royale inkomhal, een belofte van een ruim en licht interieur. De living van 42m², een echte pronkstuk, is een lichtoase met een pittoresk uitzicht op het groene square Frère Orban. Direct daarnaast nodigt de functionele keuken u uit voor culinaire momenten terwijl u geniet van het balkon aan de achterzijde, een klein stedelijk toevluchtsoord.

Privacy is gegarandeerd met een aparte nachthal die leidt naar drie vredige slaapkamers van respectievelijk 16, 15 en 9m². Twee badkamers, waarvan één met een WC, en een apart toilet zorgen voor het dagelijkse comfort van de bewoners.

Hoewel het appartement wat renovatie nodig heeft, is het een uitnodiging om er uw eigen touch aan te geven en het te transformeren tot uw ideale cocon. Het is gevestigd in een gebouw uit de jaren '30, opmerkelijk vanwege zijn unieke karakter en zijn lift uit die tijd, die zijn charme heeft behouden terwijl het aan de huidige normen voldoet.

De locatie is een groot pluspunt: naast de nabijheid van het plein, profiteert u van alle faciliteiten van de wijk, om nog maar te zwijgen van de prestigieuze sportclub Aspria op een steenworp afstand.

Dit appartement nodigt uit tot een stedelijke, elegante en praktische levensstijl. Wacht niet langer om dit zeldzame juweel te ontdekken, neem contac

Neem contact op