Appartement te koop

450000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11376256
Immoweb code : 11376256

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouw apartement 3 slaapkamers hartje Brussel

Dit appartement van 105m2, gelegen op de eerste verdieping, biedt een moderne en lichte leefruimte. Het beschikt over drie slaapkamers, ideaal voor een gezin of om gasten te ontvangen. De indeling omvat een douchekamer en een badkamer, wat comfort en gemak biedt aan de bewoners. Een ingebouwde kleerkast biedt extra opbergruimte, terwijl de moderne en open woonkamer uitkomt op een groot terras van +/- 30 m² op het zuiden, ideaal om van de zon en buitenmaaltijden te genieten.

Het appartement bevindt zich in een nieuwbouwcomplex in het hart van de stad, waardoor het een dynamische en stedelijke woonomgeving biedt. De gascondensatieketel met dubbele luchtstroom zorgt voor efficiënte en milieuvriendelijke verwarming, terwijl een kelder en parketvloer extra comfort en praktisch gemak toevoegen.

EPC B+ , Onroerende voorheffing 1378 euros, kosten onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, lift en concierge +/- 220 euro per maand. Parking 35.000 euro

Het Chambon-complex ligt in het hart van het historische stadscentrum, tegenover het theater La Monnaie en vlak bij de gerenoveerde Place des Martyrs. De Grote Markt ligt op slechts een steenworp afstand en de majestueuze Galeries Saint-Hubert - de place to be voor winkelliefhebbers - liggen recht tegenover.

Neem contact op