Appartement te koop

1199000€

3 slaapkamers 295 vierkante meters

Immoweb code : 11359473
Immoweb code : 11359473

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
295 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Prachtig Art-Deco appartement Sint-Katelijne

Optimale ligging in het hart van Elsene, op een steenworp afstand van het Chatelain en de Louisa-wijk, is dit appartement op de 4e verdieping van een prachtig Art Deco-gebouw een waar architectonisch juweeltje. Ontworpen in 1935 door de architect "J. L. Desmettre", biedt dit gebouw een unieke en prestigieuze leefomgeving. Het appartement strekt zich uit over een volledige verdieping met een bruto oppervlakte van 295m². Bij binnenkomst zult u worden verleid door de elegantie en verfijning van de ruimte. Het gebouw, met een gevelbreedte van 13m, biedt een open en lichte woonkamer van 100m², ideaal om te ontvangen en te ontspannen met familie of vrienden. Bovendien completeren een garderobe en een gastentoilet deze leefruimte.

Het appartement, volledig gerenoveerd in 2007, bestaat uit 3 grote slaapkamers (20m², 19m² en 22m²), en een kantoor (14m²) dat indien nodig als vierde slaapkamer kan worden gebruikt, waardoor absoluut comfort wordt geboden aan de bewoners. Twee badkamers zijn ook aanwezig, waarvan één en suite met een douche en kleedruimte, wat privacy en functionaliteit biedt. Een ingerichte wasruimte en een opbergplaats die kan worden omgebouwd tot een derde badkamer, completeren deze moderne en praktische indeling.

Het appartement heeft ook een balkon van 6m lang. De voorzieningen zoals een alarmsysteem, airconditioning en een lift voegen een vleugje moderniteit toe aan deze uitzonderlijke locatie. Twee dienstbodeskamers op de 8e verdieping, een grote kelder en een a

Neem contact op