Appartement te koop

278000€

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11392583
Immoweb code : 11392583

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Energiezuinig gelijkvloers-appartement mét garage.

Energiezuinig hoek gelijkvloers-appartement mét garage.
In een rustige residentie vlakbij Opdorp vindt men dit ruime en échte lichtrijke GELIJKVLOERS appartement + privatieve garage met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 102 m² terug. De indeling is als volgt: lichtrijke open leefruimte (keuken & living), berging/wasplaats, afzonderlijke badkamer (combo ligbad/douche, dubbele lavabo), 2 volwaardige slaapkamers en het afzonderlijk gasten-toilet. Eveneens beschikt het appartement over een privé afzonderlijke garage van 18 m² die is inbegrepen in de vraagprijs.
De uitstekende ligging (stapvoets gelegen vlakbij het openbaar vervoer, scholen, sport, recreatie en het centrum van zowel Opdorp als Buggenhout) maakt van dit appartement een zéér interessante aankoop, ook als opbrengsteigendom! Ramen in PVC met top dubbele beglazing. Van de hoogdagen genieten doet U op uw privatief terras.
Het appartement is momenteel verhuurd aan 879,95- EUR per maand.
TOP EPC score van 217 kWh/(m² jaar). Elektriciteitskeuring volledig CONFORM! Vraagprijs inclusief garage. De maandelijkse syndicus-kost bedraagt: ongeveer 50,- EUR per maand.
De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. BEZOEKDAG OP AANVRAAG!
Attesten beschikbaar op www.arthur.be Een GRATIS SCHATTING of meer info, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via [email protected]

Neem contact op