Appartement te koop

* 680000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 10579144
Immoweb code : 10579144
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

"Moderne villa-appartementen met terras aan de Zeedijk in C

Deze prachtige appartementen, gelegen in de residentie Duinhof - Noord in Cadzand, zijn een ware droomwoning voor wie op zoek is naar luxe en comfort. De appartementen beschikken over 1-3 slaapkamers en 1-2 badkamers, wat het perfect maakt voor een groot of klein gezin of voor wie graag gasten ontvangt.

Het is gelegen aan de Zeedijk, net buiten Knokke, en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het terras is de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang met een glas wijn in de hand.

De residentie Duinhof - Noord is een modern en luxueus complex dat gebouwd is volgens de hoogste standaarden. Het appartement is dan ook voorzien van alle moderne gemakken en is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Naast het appartement is er ook een fietsenberging voorzien, ideaal om de omgeving te verkennen op de fiets. De Wandeldijk is vlakbij en biedt een prachtig uitzicht op de duinen en de zee.

De villa-appartementen zijn te koop onder het BTW stelsel en biedt de perfecte kans om te investeren in een prachtige woning aan zee. Mis deze kans niet en maak van dit appartement uw nieuwe thuis!

Indeling : Inkom met vestiaire en gastentoilet. Ruime, lichtrijke woonkamer met zonneterras en volledig uitgeruste open keuken. Masterbedroom met eigen badkamer. Twee gastenkamers en één badkamer.

Contacteer ons nu voor een afspraak op kantoor!

Dit pand maakt deel uit van het project Duinhof - Noord

Neem contact op