Appartement te koop

* 3950000€

2 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11204870
Immoweb code : 11204870
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met pan

Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice.

In Cadzand-Bad staat reeds jaar en dag ‘De Blanke Top’ bekend als hoogste duin en meest zichtbare baken van de streek.
Het appartementencomplex is met haar stijlvolle architectuur in perfecte harmonie met het beschermde duinlandschap van Cadzand-Bad. Door de unieke samenwerking met het aangrenzende hotel "De Blanke Top" beschikt je als resident over een uitgebreid aanbod van hoteldiensten zoals Roomservice & Laundry service.
Met meer dan 950m² oppervlakte en "one-of-a-kind" serviceniveau behoren deze wellness faciliteiten tot de absolute topklasse, synoniem voor grenzeloos genieten in een exclusieve en stijlvolle context.

Samenstelling appartement:

De ruime en lichte hal van het doorzonappartement is ingericht met een royale, greeploze garderobekast, de meterkast, het luxe gastentoilet en de berging met de aansluitingen voor witgoedapparatuur. Vanuit de hal heeft u direct toegang tot het zonnige terras met uitzicht op het groene landschap.

Het gastentoilet is ingericht met zwevend toilet en een fontein met onderkast en spiegel.

De toegang tot de living en zeer ruime, open keuken wordt gekenmerkt door de deur die van vloer tot plafond reikt en extra breed is uitgevoerd is met glas en wit staal.

De zeer ruime, open keuken naar een design van Obumex is met haar Miele-apparatuur van alle gemakken voorzien. De achterwand is voorzien van lichte onderkasten en een natuurstenen werkblad, achterwand en bovenrand waar

Dit pand maakt deel uit van het project Blanke Top

Neem contact op