Appartement te koop

335000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11288315
Immoweb code : 11288315

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartementen

"Les étendues des Cortil" is een nieuw, atypisch woonproject in het hart van de rustige gemeente Fernelmont, in de prachtige streek rond Namen. In perfecte harmonie met de omringende natuur onderscheidt dit project zich door zijn groene omgeving en moderne woonruimtes. De appartementen, beschikbaar in 1-, 2- of 3-slaapkameropstelling, bieden prachtige leefruimtes badend in natuurlijk licht. Elke eenheid is ontworpen met bijzondere aandacht voor het comfort en het welzijn van de bewoners. (Volledig uitgeruste keukens zijn bij de prijs inbegrepen)
Bewoners kunnen kiezen tussen grote terrassen met panoramisch uitzicht op de weelderige omgeving of privétuinen om optimaal te genieten van de rust.

Door gebruik te maken van moderne bouwtechnieken om zowel duurzaamheid als energie-efficiëntie te garanderen, combineert "Les étendues des Cortil" hedendaags comfort met respect voor het milieu.

Voor degenen die op zoek zijn naar een moderne levensstijl in een ongerepte natuurlijke omgeving, is "Les étendues des Cortil" de perfecte gelegenheid om hun ideale huis te vinden.

Neem contact op