Appartement te koop

295000€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11207846
Immoweb code : 11207846

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Lichtrijk gelijkvloersappartement met schitterend terras

Dit volledig ingericht gelijkvloers appartement ligt centraal in de winkelstraat van Wenduine en op een 200m van het strand. De troef van dit appartement is het schitterend terras van maar liefst 77 vierkante meter.
U komt binnen via een eigen ingang. De living is ruim en licht dankzij het grote raam met mooie lamellen. Meteen valt op dat alle bemeubeling nieuw is. Toekomen en valies uitpakken dus
De nieuwe keuken is volledig uitgerust met vaatwas, touch kookplaat, combi-oven, frigo met vriesvak,...
De grote slaapkamer is zeer ruim en voorzien van een grote ingemaakte kastenwand. Er is een boxspring van 1m80 breed en de bar nodigt uit tot een gezellig aperomoment. Het is fijn wakker worden met zicht op het prachtige terras. Aansluitend is er een 2de, kleine slaapkamer, met stapelbed. De badkamer bestaat uit een douche, een meubel met een lavabo, een toilet, enkele losse opbergkasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Het terras met ideale orientatie is een parel en hard to find in een centrum. Hier kom je zeker op adem en kan je genieten van een gezellige bbq. Zonnekloppers zitten lekker privé.
Enkele extra's: er is nog een kleine privé berging + een gemeenschappelijke fietsenberging en een droge kelder.
De blok bestaat uit 4 appartementen, zonder lift, waardoor de kosten erg laag zijn. Verder zijn ook al alle daken vernieuwd naar de huidige normen.


!! Er is ook nog mogelijkheid tot aankoop van een recente, ruime garage met sectionale poort op 150m afstand!!

Neem contact op