Appartement te koop

489000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11348151
Immoweb code : 11348151

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Lichtrijk appartement in De Haan

In de Nieuwe Concessie, opgetrokken in de typische stijl die de villawijk in de Oude Concessie van De Haan zo mooi typeert, bevindt zich ons mooie appartement met een woonoppervlak van 100m2, een terras achteraan en een klein terrasje vooraan, beide met zicht op binnentuinen.

De woonkamer geeft uit op een mooie binnentuin wat een heerlijk rustgevend gevoel geeft. Het zicht op de tuin, maar niet het werk ervan! Er is een mooie ingemaakte kastenwand die enorm veel bergruimte biedt. De open keuken met oven en aparte microgolfoven, heeft een verhoogde toog waardoor er toch contact met de woonkamer is maar geen zicht op de kookpotten. Achter de keuken is er een berging met plaats voor wasmachine en droogkast.

Een grote pivoterende deur vormt de scheiding tussen de woonkamer en de inkomhal, waar er maar liefst drie ingemaakte kasten verwerkt zijn, alsook de deuren naar de slaapkamers en het toilet.

De en-suite badkamer van de master slaapkamer is afgewerkt met een natuurstenen spatwand achter het badkamermeubel en het ligbad. De gasten slaapkamer heeft een en-suite badkamer met douche. Beide slaapkamers beschikken over ingemaakte kasten. Direct aansluitend op beide slaapkamer is er een wind-luw terras wat tot in de vroege namiddag in heerlijk zonlicht baadt.

Op de -1 bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging en op -2 een privé kelderruimte.

De ruime, afgesloten garage (verplicht bij aan te kopen aan €48.000) bevindt zich op -1.

Neem contact op