Appartement te koop

399000€

3 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11362460
Immoweb code : 11362460

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent 3-slaapkamerappartement op 30 meter van het strand!

Dit luxueus appartement is gelegen in het centrum van De Panne op 30 meter van de zeedijk en het strand. De ligging is ideaal. Hier kan je alles te voet doen. De winkels, restaurants en openbaar vervoer zijn op wandelafstand van het appartement.

Het appartement heeft een totale oppervlakte van 102 m² waarvan 15 m² aan terras en een berging van 2,4 m². Het is gelegen op de gelijkvloers van de Residentie ‘Les Courlis’ dat in 2018 is gebouwd. Er is een aparte inkomdeur van het appartement dat gelegen is aan de straatkant. Je hoeft dus niet door de gemeenschappelijke gang te wandelen om het appartement te betreden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat men niet de kosten moet betalen van de schoonmaak en elektriciteit van de gemene delen.

Het appartement is afgewerkt met kwalitatieve materialen. De EPC-score is zeer gunstig (label A)! Dit vertaalt zich naar een laag energieverbruik wat ten gunste is van uw energiefactuur.

Indeling: inkomhal; badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met wastafel en aansluiting voor de wasmachine; afzonderlijk toilet; leefruimte met open keuken; hoogwaardige keuken met een granieten werkblad en hoogstaande elektrotoestellen, 3 slaapkamers met parket, terras en berging.

Troeven:
-topligging
-instapklaar
-zeer goed EPC (label A), dus energiezuinig!!!
-lage syndickosten
-aparte inkomdeur

Er is een mogelijkheid tot aankoop van de meubels. Wilt u meer informatie of een bezoek van dit fantastisch appartement? Bel dan nu op het nummer 0499 481 354

Neem contact op