Appartement te koop

330000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11373229
Immoweb code : 11373229

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

App met 2 slpks terras en tuin, garage en autostaanplaats!

Dit pand kan je vrij bezoeken op 8 juni van 9u30 tot 10u30 tijdens onze ERA Open Huizen Dag.

Dit recent (2017) appartement bevindt zich in het centrum van Deerlijk met een vlotte bereikbaarheid naar alle uithoeken van het land!

Dit appartement heeft zijn eigen voordeur waardoor u bijna het gevoel heeft van een gelijkvloerse woning! U komt binnen in de centrale inkomhal waar o.a. een apart toilet met handenwasser gelegen. De open keuken met alle nodige toestellen is in L-vorm gelegen en vormt een mooi open geheel met de leefruimte. Vlakbij de keuken bevindt zich de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder zijn er nog 2 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kast eneen mooie badkamer met dubbele lavabo in meubel en inloopdouche.

Buiten is het zalig vertoeven dankzij het grote zuidgerichte terras en onderhoudsvriendelijke (lees: kunstgras) tuin! De tuin heeft een apart toegangspoortje enerzijds maar zorgt ook voor rechtstreekse toegang tot de garagebox met sectionale poort. Als kers op de taart is er tenslotte nog een aansluitende autostaanplaats! Het hebben van 2 wagens is bij dit appartement geen probleem!

Contacteer ons snel voor uw bezoek ter plaatse aan deze topper!

PLUSPUNTEN:

+ EPB B

+ Garagebox én parkeerplaats

+ Perfect onderhouden en instapklaar

+ Zuidgericht en ruim terras en tuin

 

Neem contact op