Appartement te koop

294995€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 10859787
Immoweb code : 10859787

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT OP DE MARKT

Dit mooi appartement op de derde verdieping is gelegen in het centrum van Deinze, in de nabijheid allerhande winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, etc.

Dit appartement is bovendien een zéér energiezuinige woning met een EPC waarde van 96 kWh/(m² jaar), klasse A. Het appartement beschikt over een inbraakwerende deur, elektrische rolluiken/zonnewering, airco, gashaard, parlofoon en een waterverzachter. Kortom dit is een woning met hoog wooncomfort!

Het appartement is kwalitatief afgewerkt en is volledig nieuw geschilderd. Dit instapklare appartement heeft volgende indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruimte woonkamer met een marmeren schouw en gashaard, ingerichte keuken met ontbijthoek (aparte ijskast, oven, kookplaat, damp), berging (aansluiting voor wasmachine, droogkast en wasverzachter), 1 slaapkamer met doucheruimte (deze slaapkamer beschikt over een inbouwkast), 1 slaapkamer met badkamer (ligbad, douche en toilet).

Eveneens is er de mogelijkheid tot aankoop van een garage aan de achterzijde van het gebouw.

Extra troeven:
- Centrale ligging op de markt
- Onmiddellijk beschikbaar
- Instapklaar
- Grote ruimtes

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Justine op volgend nummer 0491 25 62 43 of stuur een mail naar [email protected]

Neem contact op