Appartement te koop

229000€ Oude prijs € 239.000

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11250904
Immoweb code : 11250904

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Energiezuinig, ruim tweekamerappartement (115m²) te centrum

Dit appartement is gelegen in het kloppende hart van Deinze. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich alle winkels, scholen, huisarts, het station,... Het op- en afritten complex van de E17 van Deinze is op een vijftal minuten bereikbaar met de wagen. Openbare parkeerplaatsen voor het gebouw, aanvraag bewonerskaart mogelijk.
Het appartement heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 115m² en werd deels vernieuwd in 2018 (vloeren, elektriciteit, keukentoestellen,...). De voorgevel heeft grote ramen (van grond tot plafond) en geniet daardoor zeer veel lichtinval. Vanuit de keuken is er toegang tot een zuidwest georiënteerd terrasje.
Indeling: inkom/gang met vestiairekast, gezellige woonkamer met gashaard, halfopen keuken voorzien van inbouwtoestellen, twee ruime tweepersoonsslaapkamers, badkamer (met douche, ligbad en dubbel lavabomeubel), apart toilet en een berging/wasplaats.
Gemeenschappelijke kelderberging aanwezig.
Conforme elektriciteit, CV op aardgas, Alu ramen met dubbele beglazing, asbestveilig, zeer lage gemeenschappelijke kosten (€ 20/maand), geen werken/kosten aan de gemeenschap gepland.
EPC: 165 kWh/(m² jaar), energielabel B. Woongebieden, vergunning, geen verkavelingsvergunning, voorkooprecht van toepassing, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: B, geen risicozone voor overstromingen.
U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.

Neem contact op