Appartement te koop

* 1600000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11337228
Immoweb code : 11337228
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Exclusieve penthouse met 111m² terras en zwembad

Aankoop aan 6% btw mogelijk.*

Voor wie droomt van een unieke woonst op een uitzonderlijke locatie, exclusief wonen met zicht op de Leie in Astene, tussen Sint-Martens-Latem en Deinze, maak kennis met dit exclusief penthouse appartement van 205m².

Dit prachtig appartement omvat de vierde en vijfde verdieping. De grote raampartijen, drie slaapkamers, drie badkamers en privatieve lift tillen dit appartement naar het hoogste niveau. Het zonovergoten terras van 111m² met privé zwembad laat je baden in luxe en comfort.

Het residentiële woonproject Leiemeersen zal een nieuwe thuis bieden aan 29 gezinnen, bestaande uit een aangename mix van twee- en drieslaapkamer leefappartementen, met uniek zicht op de Leie en het achterliggende natuurgebied. Leiemeersen is opgedeeld in drie kleinere parkresidenties, optimaal ingeplant met zicht op de Leie en extra aandacht voor privacy. Het project typeert zich verder door de hoogstaande, duurzame architectuur van het gerenommeerde architectenbureau CAAN Architecten.

De appartementen zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Wie in Leiemeersen komt wonen, zal duurzaam wonen. In samenspraak kan de indeling in functie van levenslang wonen aangepast worden. En parkeren, dat gebeurt ondergronds.

Interieurbeelden zijn indicatief. EPB-dossier in opmaak (maximaal E-peil E30).

*Contacteer ons voor de voorwaarden.
Contacteer ons op [email protected] of 09 321 03 00

Neem contact op