Appartement te koop

* 340000€

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11337230
Immoweb code : 11337230
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers

Aankoop aan 6% btw mogelijk.*

Het residentiële woonproject Leiemeersen zal een nieuwe thuis bieden aan 29 gezinnen, bestaande uit een aangename mix van twee- en drieslaapkamer leefappartementen, met uniek zicht op de Leie en het achterliggende natuurgebied.

Ontdek dit prachtig gelijkvloers appartement van 89 m² met twee slaapkamers. Vanuit de inkomhal met ruimte voor vestiairekast, met een apart toilet en een ruime berging voor technieken en wasmachine/droogkast, heb je toegang tot de eerste van twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en een dubbel design lavabomeubel. Vervolgens komt u in het ruime lichtrijk leefgedeelte met open geïnstalleerde keuken. De tweede slaapkamers is ook bereikbaar via het leefgedeelte. Via grote ramen heeft u toegang tot het terras dat uitzicht geeft op de Leie en het achterliggend groengebied.

Leiemeersen is opgedeeld in drie kleinere parkresidenties, optimaal ingeplant met zicht op de Leie en extra aandacht voor privacy. Het project typeert zich verder door de hoogstaande, duurzame architectuur van het gerenommeerde architectenbureau CAAN Architecten. Kwaliteitsvolle materialen, duurzame technieken en ruime terrassen maken het project af. In samenspraak kan de indeling in functie van levenslang wonen aangepast worden. En parkeren, dat gebeurt ondergronds.

Interieurbeelden zijn indicatief. EPB-dossier in opmaak (maximaal E-peil E30).

*Contacteer ons voor de voorwaarden.
Contacteer ons via [email protected] of 09 321 03 00

Neem contact op