Appartement te koop

335000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11404360
Immoweb code : 11404360

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

IN OPTIE - Recent energiezuinig appartement + 2 terrassen + auto-standplaats + berging.
Dit instapklare en recent hoogwaardig en energiezuinige appartement, gelegen op het gelijkvloers van deze rustgevende residentie in een doodlopende straat is recent gebouwd in 2015 en beschikt over een open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. Koele en droge berging/wasplaats daarbij aansluitende voorhanden.
Verder beschikt dit appartement op het gelijkvloers over over een hedendaagse badkamer, 2 volwaardige slaapkamers (waarvan beiden toekijken op 1 van uw 2 privatieve terrassen) en het gasten-toilet. De echte troef van het appartement is dat er in de vraagprijs zijn begrepen: een overdekte autostaanplaats en de privatieve kelder-berging.
Van de zonnige hoogdagen genieten doet U op 1 van uw 2 privatieve terrassen die zicht geeft op een fenomenaal groen verzicht.
Een TOP aanbod op de markt met een bewoonbare oppervlakte van bij de 100 m² met centrale ligging in Grembergen (vlakbij centrum Dendermonde, het station en invalswegen voor recreatie en woon-werk). Top energiezuinige EPC-B score van 117 kwh/m²/j en elektriciteitskeuring volledig CONFORM. Verwarming per vloerverwarming! Volle eigendom bezwaard met een recht van erfpacht. De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. BEZOEKDAG OP AANVRAAG!
Attesten beschikbaar op www.arthur.be Een GRATIS SCHATTING of meer info, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via [email protected]

Neem contact op