Appartement te koop

349000€

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 11411142
Immoweb code : 11411142

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Hypermodern instapklaar appartement met prachtig uitzicht

Bent u op zoek naar een modern instapklaar duplex appartement met twee slaapkamers?  Wij hebben wat u zoekt! 

Het appartement is volledig instapklaar en heeft een hoge afwerkingsgraad. Dankzij de grote raampartijen valt er veel licht binnen, en heb je een ruim en gezellig gevoel. Het appartement heeft automatische rolluiken en beschikt over vloerverwarming. Bovendien kan je genieten van een fenomenaal uitzicht over de Schelde. 

Indeling:
- 2eV: via de inkomhal (3m²), met aansluitend een apart toilet (2m²) en vestiaire kast, komen we in de grote lichtrijke woonkamer (32m²). De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard, automatische zonnewering en automatische rolluiken. Verder komen we in de eerste slaapkamer (15m²), voorzien van ingebouwde kasten, een extra wastafel, een sunshower, een geluidsdempende beglazing en een opklapbed. Het appartement heeft 2 terrassen (13-6m²), met terrasverwarming, zodat u gedurende de volledige dag van de zon kunt genieten.
- 3eV: via de vaste trap (4m²), komen we in de tweede slaapkamer, met ingebouwde kasten en een op maat gemaakt bed. Ook hier hebben we veluxen met automatische rolluik. De moderne badkamer (10m²), beschikt over een ligbad, een extra toilet, een regendouche en badkamermeubel met dubbele spoelbak. Ten slotte hebben we nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. 

Bijhorend hebben we nog twee ondergrondse garages, waarvan een met laadpaal. Deze z

Neem contact op