Appartement te koop

229000€

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 10938877
Immoweb code : 10938877

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen

Ligging:
Zeer verzorgd en instapklaar appartement op de 2° verdieping van een klein vrij recent gebouw met lift (2009) centraal gelegen te Deurne op wandel- en fietsafstand van winkels, supermarkten, horeca, scholen en openbaar vervoer. Voor de sportliefhebbers: het appartement is gelegen recht tegenover het Bosuilstadion.


Indeling:
Het appartement omvat een inkomhal met veiligheidsdeur en videofoon, een aangename woonkamer op plankenparketvloer en met doorgang naar het terras vooraan via een breed schuifraam, en compleet ingerichte open keuken, een verzorgde badkamer met douche en een praktische kastenwand (met plaats en aansluiting voor een wasmachine), een berging met de technische installaties (CV ketel, alarm) en achteraan 2 slaapkamers beiden met parketvloer en 1 met toegang tot het achterste balkonterras.

In de kelder van het gebouw (lift tot -1) is er een brede autostaanplaats en een ruime berging beschikbaar (autostaanplaats: + € 22.000, berging: + € 10.000)

Technisch

Zeer gunstig EPC: label A, conform de norm van 2050! , pvc ramen met HR-glas, elektrische rolluiken achteraan, elektriciteit conform, nieuwe condensatieketel (2023), alarm installatie


GRATIS FULL COLOR BROCHURE MET PLAN EN FOTO'S OP AANVRAAG: www.immodyck.be

Neem contact op