Appartement te koop

159000€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11026477
Immoweb code : 11026477

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Verzorgd appartement op de 3° verdieping met lift, 2 slaapka

Ligging:

Het appartement op de 3° verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift is centraal gelegen vlakbij winkels en supermarkten (Aldi en Lidl naast de deur), aansluiting tot de Ring en op wandelafstand van het gemeentepark Bremweide.

Indeling:

Inkomhal met tegelvloer en videofoon, woonkamer vooraan met tegelvloer, lamellenplafond, muur met steentrips en doorgang naar het voorste terras, ingerichte landelijke halfopen keuken, compacte badkamer met ligbad, apart toilet en een aparte bergkamer (3 m²). Achteraan zijn er 2 ruime slaapkamers van 16 en 12 m² waarvan 1 met toegang tot het achterste terrasje. De terrassen zijn beiden voorzien van een tegelvloer en een glazen ballustrade. Het terras vooraan is zuidgericht.

In de kelder is er een individuele berging en is er een ondergrondse garagebox beschikbaar (+€ 20.000, samen aan te kopen). Hier is ook nog een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.

Technische kenmerken:

Gunstig EPC B-label: geen renovatieverplichting, nieuwe pvc ramen (2019) met hoogrendemenstglas en elektrisch bediende rolluiken (achteraan), recente collectieve CV op aardgas

GRATIS FULL COLOR BROCHURE MET PLAN EN FOTO'S OP AANVRAAG: www.immodyck.be

Neem contact op