Appartement te koop

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 11133076
Immoweb code : 11133076

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

VERKOCHT! Verzorgd 2-slpk app nabij Boekenbergpark!

VERKOCHT!
In een zeer populaire buurt rond het Te Boelaerpark en het Boekenbergpark, vinden we dit verzorgd 2-slaapkamer appartement in een kleinschalig gebouw!

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de trap tot de derde verdieping. Hier geeft de stevige veiligheidsdeur toegang tot de centrale hal, met een ruime en handige ingebouwde vestiaire, van waaruit we een directe toegang hebben tot de lichtrijke woonkamer op tegelvloer. Een leuk accent zijn de mooie molures op het plafond. De vernieuwde keuken is voorzien van alle nodige toestellen en heeft heel wat bergruimte. Verder geeft de hal toegang tot de moderne badkamer die voorzien werd van een ruime inloopdouche en stijvol lavabomeubel met spiegelkast. Er zijn 2 mooie slaapkamers op laminaat waarbij een ervan toegang geeft tot het overdekte terrasje met zicht op groen en waar je geniet van de ochtend- en middagzon!

Verder is er nog een handige kelderberging én de mogelijkheid tot het huren of kopen van een autostaanplaats vlakbij!

De maandelijkse provisie bedraagt 70 euro (poetsen gang, provisie water, blokpolis, syndicus, minuterie)
Algemeen: zeer verzorgd gebouw, ramen achteraan vernieuwd 2012, overal vliegenramen, condensatieketel op gas (2011), keuken en badkamer vernieuwd, voorgevel vernieuwd, gunstig EPC!

EPC: 118 kWh/m²!
P-score B, G-score B

Kortom, een verzorgd en energiezuinig appartement op wandelafstand van het Boekenbergpar

Neem contact op