Appartement te koop

225000€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11198724
Immoweb code : 11198724

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met lichtrijke leefruimte

In dit fijne appartement op de tweede verdieping met z’n grote ruimtes stap je zo in, of fris je makkelijk op naar eigen smaak. Bonus is de locatie, vlakbij het mooie Rivierenhof.
Je komt het appartement binnen in de hal, waar je al meteen voelt hoe ruim en licht het hier is. Je hebt in de hal alvast een apart, gastentoilet, een vestiairekast en nog een praktische berging met voorzieningen voor een wasmachine.
Door de dubbele deuropening word je naar voren gezogen, richting het daglicht dat hier rijkelijk binnenstroomt in de leefruimte van maar liefst 38 m2.
De keuken - op een gebruiksvriendelijke vinyl vloer - bevindt zich ernaast en kan perfect gebruikt worden. Je vindt hier twee praktische keukenwanden tegenover mekaar. Dankzij zijn grootte en indeling kan de keuken vlot ingericht worden naar eigen smaak, de basis voor jouw droomkeuken is er alvast.
De badkamer werd voorzien van een witte tegelvloer. Je hebt hier een betegeld douchebad, lavabo met een spiegel en een extra toilet.
De twee lichte, ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde. De master bedroom meet maar liefst 22 m2 en heeft toegang tot het fijne terras.
Vlakbij de stad en toch is ook het groen niet veraf. Zo heb je om de hoek het Rivierenhof en Park Groot Schijn. Je hebt hier allerlei supermarkten en winkels op wandelafstand, net als scholen en openbaar vervoer.
G & P score: Klasse A
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12322/

Neem contact op