Appartement te koop

219000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11297862
Immoweb code : 11297862

Overzicht

2 slaapkamers
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim en modern appartement in Deurne

Mondo vastgoed biedt jou het perfecte appartement aan, gelegen aan de Wouter haecklaan 14 in Deurne. Dit ruime en moderne appartement heeft alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen.

Als je het appartement binnenkomt, word je verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang geeft tot alle vertrekken van het appartement. Aan de achterkant van het appartement vind je twee ruime slaapkamers. Daarnaast is er ook een badkamer met een prachtige inloopdouche. In de hal bevindt zich ook een aparte kast waarin je de aansluitingen voor je wasmachine en droogkast kunt vinden. En niet te vergeten, er is ook nog een apart toilet!
De leefruimte van dit appartement is echt iets bijzonders. Het is verbonden met de eetkamer en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving dankzij de grote ramen. Vanuit hier heb je direct toegang tot het terras, waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

En laten we vooral de keuken niet vergeten! Deze is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle moderne gemakken die je maar kunt wensen.

Kortom, dit appartement aan de Wouter haecklaan 14 in Deurne biedt jou alles wat je zoekt in een woning: ruimte, comfort en een prachtig uitzicht. Aarzel niet om contact op te nemen met Mondo vastgoed en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis!

Neem contact op