Appartement te koop

225000€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11335555
Immoweb code : 11335555

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Ruim appartement (+-116m²) met 2 slpks en terras

Ruim appartement (+-116m²) met 2 slpks en terras

Dit uitstekend onderhouden appartement bevindt zich op de vijfde verdieping aan de Wouter Haecklaan in Deurne-Zuid. De locatie biedt het beste van twee werelden: rustig en groen wonen, terwijl alle benodigde voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en andere basisfaciliteiten op een steenworp afstand liggen. Bovendien biedt de nabijheid van grote invalswegen een vlotte verbinding met de rest van de stad.

Bij binnenkomst worden we verwelkomd door een ruime inkomhal met handige ingemaakte kasten. De royale leefruimte van +-45m² baadt in het natuurlijk licht en biedt directe toegang tot het terras. De aparte keuken is praktisch en goed uitgerust.

Het appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers (+- 11m² en 16m²). De moderne badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel met bijpassend meubel en handige aansluiting voor de wasmachine. Bovendien is er een apart gastentoilet in de hal.

Als extra troef biedt dit appartement een individuele kelderberging voor extra opslagruimte.

Bijzonderheden:
+ Ruim hoekappartement met veel lichtinval
+ Riante leefruimte
+ Dubbele beglazing aanwezig
+ Vermelde afmetingen en oppervlaktes zijn indicatief
+ Centrale ligging te Deurne-Zuid!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op