Appartement te koop

189000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 11342400
Immoweb code : 11342400

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terrasje te Deu

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terrasje te Deurne!

Gelegen in een rustige, doodlopende straat vinden we dit instapklare appartement terug. Het is gelegen op de 3e verdieping met lift van een goed onderhouden gebouw. De strategische ligging op loopafstand van winkels en openbaar vervoer, evenals de nabijheid van het "Bisschoppenhofpark", maken dit appartement ideaal voor wie op zoek is naar een rustige en groene omgeving maar toch overal dichtbij wil zijn!

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal met een apart toilet, waarna de hal je leidt naar alle kamers. De lichte en ruime leefruimte bevindt zich aan de voorzijde, aansluitend treffen we de goed uitgeruste keuken, compleet met gasvuur, dampkap, oven en afwasmachine.

Achteraan vind je twee slaapkamers, waarbij de kleinste toegang biedt tot een terrasje met oostelijke oriëntatie. De moderne badkamer is voorzien van een douche, lavabo en aansluiting van de wasmachine. Tot slot biedt de kelder nog twee extra bergruimtes.

Bijzonderheden:
+ Dubbele beglazing aanwezig
+ Individuele centrale verwarming op gas
+ Dakisolatie aanwezig
+ Lift aanwezig
+ Gunstig EPC 192 kWh/m²
+ Vermelde afmetingen/oppervlaktes zijn indicatief

Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op