Appartement te koop

199000€

2 slaapkamers 79 vierkante meters

Immoweb code : 11342402
Immoweb code : 11342402

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
79 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras te Deurn

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras te Deurne!

Dit appartement is gelegen op de 6e verdieping van een uitstekend onderhouden gebouw aan de Bosuil in Deurne. Met een scala aan voorzieningen op het groene Bosuilplein, zoals een speeltuin voor de kleintjes, fitnessapparatuur, een voetbalveldje en gezellige zitbanken, is er voor elk wat wils. Geniet van de centrale ligging van dit appartement, waar de rust hand in hand gaat met de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer, allemaal op loopafstand.

Het appartement verwelkomt je met een ruime inkomhal, voorzien van handige ingebouwde kasten, en een apart toilet. De 2 slaapkamers bieden voldoende ruimte, terwijl de badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een stijlvolle lavabo met meubel en een aansluiting voor de wasmachine. De lichtrijke leefruimte biedt directe toegang tot het zonnige terras, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het groene uitzicht. Verder is er naast de leefruimte toegang tot de moderne keuken.

Tot slot beschikt dit appartement nog over een individuele kelderberging voor extra opbergruimte, en is er in het gebouw ook plek om de fiets te parkeren.

Bijzonderheden:
+ Overal dubbele beglazing aanwezig
+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief
+ Gunstig EPC 213 kWh/m² jaar
+ Centrale ligging te Deurne!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 08

Neem contact op