Appartement te koop

149000€

1 slaapkamer 67 vierkante meters

Immoweb code : 11345193
Immoweb code : 11345193

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Verhuurd appartement met open zicht en grote slaapkamer

Algemeen:
Dit mooie appartementsgebouw van 1990 omvat in totaal 9 appartementen. Het pand verkeert in perfecte staat van onderhoud en is voorzien van een lift, geïsoleerd dak en nieuwe ramen (2019). Elke verdieping bestaat uit een 1-slaapkamer en een zeer ruim 2 slaapkamerappartement. Beneden heeft u de mogelijkheid om een staanplaats bij aan te kopen.

Dit gerenoveerde 1slpk-appartement is gelegen op de tweede verdieping links en wordt verhuurd aan 582 €/maand + 70€ provisie. Het kan dienen als opbrengsteigendom of natuurlijk voor eigen bewoning.

Indeling:
Via lift of trap bereiken we het appartement in een ruime inkomhal. Aan de straatzijde vinden we de zeer ruime leefruimte met veel lichtinval. Er werd gewerkt met een open keuken voorzien van elektrische kookplaat en dampkap. Leuk is de zitmogelijkheid aan het eiland. We vinden hier ook een klein terras terug. Via de hal vinden we de badkamer voorzien van lavabo, douche en aansluiting voor de wasmachine. Hiernaast is er een handige berging en een apart toilet. Achteraan vinden we een zeer ruime slaapkamer (25 m²) die nog mogelijkheden biedt..

De kosten worden begroot op 90 €/maand incl. verzekering, lift, water, onderhoud,... .

Interesse?
Zoekt u een gerenoveerd 1 slpk-app als investering of om zelf te wonen? Aarzel niet langer en neem contact op via 03/459.89.59 of [email protected].

Neem contact op