Appartement te koop

205000€

3 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11348115
Immoweb code : 11348115

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Goed onderhouden appartement (93 m²) met 3 slaapkamers, gara

Goed onderhouden appartement (93 m²) met 3 slaapkamers, garagebox en 2 terrassen in Deurne.

Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging op de Bisschoppenhoflaan. Meerdere bussen en trams stoppen op wandelafstand en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw van 4 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €130/maand en omvatten water, blokpolis, onderhoud van de gemene delen en syndicus. De verwarming is individueel op gas.

Je komt binnen in de hal, die doorheen het appartement loopt en voor de v zorgt tussen alle aanwezige ruimtes. Vooraan situeert zich de woonkamer met open keukenhoek, goed voor een oppervlakte van zo’n 37 m². Van hieruit heb je toegang tot het eerste terras (4 m²) met noord-oriëntatie. Centraal in het appartement treffen we de badkamer (4 m²), die voorzien is van een ligbad/douche en lavabomeubel. De wc is apart. De 3 gelijkwaardige slaapkamers met oppervlaktes variërend tussen de 9 m² en 12 m² zijn gelegen aan de achterzijde en vanuit de grootste heb je toegang tot het tweede, zuid-georiënteerde terras (5 m²).

Tot slot is de garagebox verplicht mee aan te kopen aan €25.000. Bruikbare vloeropp. 93 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op