Appartement te koop

* 359000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 10623871
Immoweb code : 10623871
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

BEN-appartementen in een groene parkomgeving rond Brussel

Rustig gelegen in het hart van Diegem ligt De Lediaan, een toekomstbestendig woonproject met een mix van studio’s, stadswoningen, stadsappartementen, parkappartementen en penthouses, genesteld in een autoluwe en uiterst groene parkomgeving van 1,8 hectare.
-
De Lediaan is een BEN (bijna energie neutraal) project zonder gasaansluiting en met integratie van duurzame energietechnieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en batterijen. Dankzij het lage E-peil bespaart u 50% op de onroerende voorheffing.
-
In De Lediaan woont u te midden van een park van ruim 2 voetbalvelden groot: een natuurlijke cocon waar u de dagdagelijkse drukte van u afschudt.
In amper een kwartier bent u in de Brusselse metropool. Als geografisch en politiek centrum van Europa, zijn Brussel en de omliggende gemeenten de ideale vestigingsplaats voor de EU, internationale organisaties, ambassade, internationale scholen en talloze multinationals. Een gegarandeerd gevarieerd jobaanbod.
Dankzij bovenstaande troeven ook ideaal als investering, wij beschikken over onze eigen verhuurdienst. Ook studio’s, 1-kamer, 2-kamer en 3-kamer appartementen beschikbaar.

Dit pand maakt deel uit van het project De Lediaan

Neem contact op