Appartement te koop

289000€

1 slaapkamer 87 vierkante meters

Immoweb code : 11280724
Immoweb code : 11280724

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Lofty dakappartement met terras

Wonen in het midden van Duffel met véél daglicht? Check. Niets meer te verbouwen? Check. Authentieke elementen? Check. Lees snel meer over dit modern dakappartement met zonneterras.

Gelegen in een statig authentiek gebouw dat volledig werd gerenoveerd, midden in het kloppend hart van de Duffel city dus absoluut in the place to be. Supermarkten, winkels en de horecazaken zijn te voet bereikbaar. Direct aan openbaar vervoer en verschillende invalswegen.

•?Karakterpand
•?Schitterende lichtinval
•?Geweldige keuken
•?Technieken en isolatie up-to-date

De inkomhal leidt naar de lofty leefruimte met originele elementen en huge raampartijen die voor een schitterende lichtinval zorgen. Living, eetkamer en leefkeuken lopen in elkaar over. De hyper uitgeruste leefkeuken wordt ongetwijfeld jouw favoriete plek in huis! Via een grote schuifpui is er toegang naar het terras met oost oriëntatie.

De nachthal leidt naar een ruime slaapkamer en de badkamer. De badkamer omvat een douche, een wastafel en een toilet. Verder nog een technische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Ondergronds is er een fietsenberging en individuele kelder die extra opbergruimte voorziet. Mogelijkheid tot aankopen van parkeerplaats die op 1 minuut wandelen ligt.

Don’t wait until it’s too late!

Neem contact op